Hodnocení obchodu

5,0 197 hodnocení
Přidat hodnocení
5
196x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
SK Avatar autora Simona Krejčí | 1.7.2022
IV Avatar autora ing Helena Válková | 27.6.2022
RV Avatar autora Renáta Vimrová | 9.6.2022
MN Avatar autora Milada Němcová | 6.6.2022
IS Avatar autora Ivana Schneiderová | 5.6.2022
Obchod rozhodně doporučuji je to naprosto skvělý obchod, objednávka rychle vyřízená+dáreček vzorečky(velice milé), jsem velmi spokojená. Děkuji!!!
ŠK Avatar autora Šárka Kaniová | 1.6.2022
RC Avatar autora Romana Cupalová | 23.5.2022
Doporučuji, objednávka byla rychle vyřízena i doručena, dorazila v naprostém pořádku + ještě množství vzorečků, které mě moc potěšily. Moc děkuji.
LB Avatar autora Ladislava Bílková | 20.5.2022
Velmi
VS Avatar autora Vlasta Stolaříková | 18.5.2022
Naprostá spokojenost jak s jemnými , nádherně voňavými a vědomými produkty, tak eshopem. Děkuji a přeju krásně voňavé dny v radosti....
KB Avatar autora Katarína Bestr | 17.5.2022
Moc děkuji za velkou vstřícnost u mé objednávky a tak laskavou a pohotovou péči. Produkty jsou opravdu vědomé a u své terapie s nimi aktivně pracuji. U parfému jsem vypozorovala, že v případě že klesne nebo se moc vydám z energie daných čaker, parfém najednou zintenzivní vůni a zpátky mně doladí. Mam opravdu vyhraněný vkus na parfémy a léta jsem užívala stejnou značku, ale tady mi lahodí všechny a vybírám si je intuitivně anebo vědomě, dle toho jaký mě čeká den. Mé klientky s nimi ošetřuji u MT a jsou unešené. Některé z nich dokonce vnímají mít celou řadu doma. Za sebe ještě jednou děkuji za laskavé a vstřícné jednání. Všechny produkty jsou skvělé a budu se těšit na další objednávku. Přeji celému týmu Inspiralashopu krásné dnyy, s úctou Katarína Bestr
BF Avatar autora Bohumila Fridrichova | 14.5.2022
Velmi spokojeni
AR Avatar autora Antheia Roana | 14.5.2022
TS Avatar autora Tereza Schwabová | 10.5.2022
S e-shopem výborná komunikace. Pán reagoval na e-maily okamžitě, což velmi oceňuji. Ráda zde nakoupím znovu. A děkuji za vzorečky k objednávce ????
RC Avatar autora Radek Cink (Administrátor) 11.5.2022
Terezko, děkujeme za pozitivní reakci. Těší nás Vaše spokojenost, to je naším cílem. Jen pozor na používání smajlíků v hodnocení:-), pak se zobrazují jako otazníky. Ale to není důležité. Za nás je nejdůležitější spokojený zákazník, což se podařilo. Vzorečky odchází s každou objednávkou, protože to je ten nejlepší způsob reklamy. Hezký jarní den
LR Avatar autora Lucie Ruprichova | 6.5.2022
Jsem spokojená, vše v naprostém pořádku.
EH Avatar autora Eva Horčičková | 3.5.2022
pravidelně nakupuji a jsem velmi spokojená, již jiné nepoužívám a doporučuji všem blízkým
LB Avatar autora Lenka Bednářová | 26.4.2022
JF Avatar autora Jiří Fiala | 8.4.2022
KA Avatar autora Kateřina Ambrosová | 18.3.2022
Naprostá spokojenost
HS Avatar autora Hana Sekaninová | 13.3.2022
HK Avatar autora Heda Klůjová | 11.3.2022
Jsem přímo nadšena všemi oleji. Používám je již více než 6 let. A doporučuji všem kolem. Takže je používá i rodina a kamarádky. A chválíme pana Radka Cinka. Objednávka je vždy rychle a perfektně vyřízena. Skvělá spolupráce. Děkuji a přeji jen to dobré a nejlepší.heda
RC Avatar autora Radek Cink (Administrátor) 9.4.2022
Děkujeme za přízeň a pochválení, Heduš

Stránka 1 z 10 , položek celkem: 197